-
Arbetsplats: Österlens Golfklubb
-
Uppgift i laget: Lagledare
-
Ålder: 39
-
Bor: Sankt Olof
-
Född/uppväxt i: Hudiksvall
-
Tidigare arbetsplatser: Mat & Vin i Slotsparke, Ystad Saltsjöbad, Karlaby Kro
-
Meriter vid tidigare tävlingar: Total silver Culinary Olympics 2016, Året kock uttagning 2016, Silver i Culinary World Cup 2018, guld i Culinary Olympics 2020
-
Drömgäst att få laga mat till: Mormor & farfar
-
Favorit i mejeridisken: Klarifierat smör
-
Styrka som kock: Lung och erfaren
-
Så hämtar jag inspiration till min matlagning: skogspromenad med hunden, vänner, Instagram & roliga restaurang besök
-
Tre smaker jag inte kan vara utan: Fänkål, rosépeppar & schalottenlöks vinäger
-
Smartaste köksredskapet: Globals sax
Kontakt
Jag är alltid öppen för nya spännande samarbeten, låt oss få kontakt med varandra!