top of page

Bli en del av laget

Skicka in en ansökan redan idag

OS-2020_bild_69.jpg
Pressvisning_2022-11_027.jpg

Nyskapande matkonstnärer med fingertoppskänsla och vinnarskalle sökes

Skåne Kulinar söker dig kock eller konditor som vill anta nya kulinariska utmaningar i ett stolt lag med stark vinnarkultur med flertalet guld och silvermedaljer i bagaget. Vår ambition är att visa världen att Skåne är en matdestination av världsklass. Nu söker vi förstärkning till både söta och salta sidan under perioden 2023-2028 men även dig som vill ta en roll i lagledningen inför framtida tävlingar 2026-2032.

 

Vi ser gärna att du är en lagspelare med både bred bakgrund och spetskompetens inom ditt område. Tidigare tävlingserfarenhet är ett plus men vi är mer nyfikna på vart du vill än vart du varit.

 

Ansökan gäller med start, vintern 2022/2023. Under perioden kommer vi ställa upp i bland annat Culinary Olympics i Stuttgart 2024 och Culinary World Cup 2026. Inför varje tävling genomför vi mellan 10-14 träningar som för det mesta ligger fredag eftermiddag till söndag kväll en gång i månaden. Schema för alla träningar presenteras i början av tävlingsåret för att det ska bli så smidigt som möjligt för oss, våra arbetsgivare och familjer att planera in. Tillsammans genomför vi också diverse aktiviteter såsom pop-up-middagar och sponsorträffar. Blir du antagen krävs närvaro vid cirka tre till fyra heldagar per månad för deltagande i träningar och de olika uppdrag vi har via våra sponsorer.

 

Är du redo att anta utmaningen börjar du med att skicka CV, dina kontaktuppgifter samt ett kort brev om varför just du ska vara en del av laget och vad du kan tillföra till info@skanekulinar.se.

 

Uttagning sker löpande under hösten/vintern.

 

Vid frågor är du välkommen att kontakta vår lagledare Linus Hornwall på 0761-26 01 35 eller info@skanekulinar.se.

bottom of page