top of page
-
Arbetsplats: Grand Hotel i Lund
-
Uppgift i laget: Katogori B
-
Ålder: 40
-
Bor: Sjöbo
-
Född/uppväxt i: Vellinge/ Blentarp
-
Tidigare arbetsplatser: Östarpsgästgivaregård, Karlaby kro, Häckeberga slott, Hotell Mossbylnd
-
Meriter vid tidigare tävlingar: 2018 Utagnign/semifinal, Åretskock 2019 Utagning/semifinal Årets kock, 2022 Utagning/semifinal Årets kock
-
Drömgäst att få laga mat till: Markus Samuelsson
-
Favorit i mejeridisken: Smör
-
Styrka som kock: Stresstålig
-
Så hämtar jag inspiration till min matlagning: gå ut och äta, internet, diskutera med kolegor
-
Tre smaker jag inte kan vara utan: kallpressad rapsolja, chili och koriander
-
Smartaste köksredskapet: Min Dao Vua kniv
Contact
I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.
123-456-7890
bottom of page